Bliv elev / ERHVERVSTEMAER / Handel og kundeservice

Handel og kundeservice

Du kan arbejde med Handel og kundeservice i mange forskellige virksomheder.

Uanset om du kan se dig selv arbejde i en detailforretning eller en butikskæde, på et grossistlager, i en industrivirksomhed – eller måske som selvstændig, så spiller kunden en rolle i de opgaver, du løser.

Inden for detailhandel bliver du trænet i, hvordan butiksindretning og butiksdekoration har en betydning for, hvor meget kunden køber.

I en industrivirksomheds serviceafdeling skal du være parat til at kommunikere og yde service, så du giver kunden en god oplevelse.

På alle områder lærer du om markedsføring og får indblik i, hvordan annoncer, tilbudsaviser eller reklamer på tv og internettet påvirker kunden og bidrager til at sælge varen.

Du lærer om salgspsykologi og om, hvordan du får selvtillid i mødet med andre mennesker. Det er viden, du kan bruge, når du står over for kunden i butikken – eller når du skal søge job hos en arbejdsgiver.

Endelig giver undervisning i innovation dig en ide om, hvad der skal til for at drive egen virksomhed. Og med fag som regnskab får du forudsætninger for at beregne, om du tjener penge.
 

Erhvervstræning

Din erhvervstræning kan foregå i større virksomheder inden for detail, handel, kolonial, industri og butikskæder.
 

Fag, certifikater og andre aktiviteter

Du får bl.a. undervisning i dansk, som du – sammen med et andet relevant valgfag – kan afslutte på D-niveau.

Desuden har du fag som virksomhedskommunikation, innovation mv.

Undervejs deltager du i projekter og events.
 

Job

Som færdig erhvervsassistent kan du søge job inden for mange forskellige erhverv. Det kan være store virksomheder og butikskæder.

Uddannelsen udbydes fra august 2015 af Learnmark Horsens og Skanderborg Odder – Center for uddannelse.
KOMBINERET UNGDOMSUDDANNELSE | Strandpromenaden 4C, 8700 Horsens