Bliv elev / AT VÆRE ELEV

At være elev

Kombineret ungdomsuddannelse styrker dig fagligt og personligt og giver dig kendskab til, hvad der skal til for at fungere godt på en arbejdsplads eller gå på en ungdomsuddannelse. 
 

Uddannelsens indhold

Du bliver en del af et hold, og dine lærere planlægger undervisningen, så  du kan afprøve teorien i praksis. Det kan fx være i værkstedsundervisning eller projekter.
 
Uddannelsen skifter mellem skole og erhvervstræning på en arbejdsplads. Erhvervstræning er i alle uddannelsens fire dele, men længden af perioderne med erhvervstræning kan variere.

Nogle fag er obligatoriske – læs mere om fagene under Erhvervstemaer.

Gennem din uddannelse bliver du mere og mere afklaret i forhold til, hvilke erhverv og jobfunktioner, du bedst kan lide.

På 1. del stifter du bekendtskab med forskellige erhvervstemaer. I slutningen af 2. del skal du beslutte dig for den beskæftigelsesprofil, som du afslutter uddannelsen med efter 3. eller 4. del.
 

Job

Gennemfører du uddannelsen, får du bevis for, at du erhvervsassistent inden for det erhvervstema, du har valgt. Beviset giver dig mulighed for at søge job inden for det erhverv, du er uddannet i.
 

Uddannelse

Uddannelsen giver dig også gode forudsætninger for at fortsætte på en anden ungdomsuddannelse. Du vil fx typisk kunne fortsætte på en erhvervsuddannelse på grundforløb 2 (GF2) inden for det område, du har arbejdet med i dit erhvervstema.
 
Du skal være opmærksom på, at de fag, du følger, og de niveauer, du opnår på kombineret ungdomsuddannelse, kan få indflydelse på, hvilke uddannelser du senere kan optages på.
 
 

Kontakt UU

 
KOMBINERET UNGDOMSUDDANNELSE | Strandpromenaden 4C, 8700 Horsens